V'Kings Community

This forum is created by NOLANE for the V'Kings MC community.
 
HomeGalleryPortalCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Sat Oct 18, 2008 6:27 am by Admin

» Kuala Lumpur Bike Week '08
Sat Oct 18, 2008 12:49 am by amd_v535

» SAMBUTAN RUMAH TERBUKA MUAR BIKERS
Fri Oct 17, 2008 1:34 pm by nolane

» V'kings Sembang-Sembang
Fri Oct 17, 2008 1:24 pm by nolane

» KENKAWAN DAH UPGREADE MOTOT
Fri Oct 17, 2008 1:22 pm by nolane

» RIDE KE PENANG AMBIL CBX HASIM SABTU INI..
Wed Oct 15, 2008 6:14 pm by EvilPenguin

» BERITA HARI INI / TODAY'S NEWS.
Wed Oct 15, 2008 3:46 pm by nolane

» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Tue Oct 14, 2008 8:23 pm by Admin

» OPEN HOUSE
Tue Oct 14, 2008 12:21 pm by a w o i

» Helmet kura-kura diharamkan
Sat Oct 11, 2008 7:34 am by Nabil

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum

Share | 
 

 A Place of Horror

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
Batin
roadkill
roadkill


Number of posts : 217
Location : Sentulrion
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: A Place of Horror   Thu Sep 27, 2007 11:59 pm

Salam kepada semua,

PERINGATAN! ATTENTION! ACTHUNG!

Kepada Vkings dan para pengunjung. Topic ini hanya untuk orang yg tiada penyakit jantung, asthma, lemah semangat, darah tinggi, kencing manis dan penyakit2 yg boleh menyebabkan anda pengsan. Perempuan yang sedang mengandung juga dinasihati jangan buka thread ini. Kanak-kanak tidak dibenarkan langsung membuka thread ini. AMARAN! Pembaca mestilah berumur 18thn keatas. Kalau baca jugak... huh lantak le kalau tokleh tidur malam.

Thread ini tempat saudara saudari sekelian pos cerita2 hantu dan cerita2 ngeri yg lain. Yang bestnya kalau ada pengalaman sendiri terjumpa dgn entiti2 tu. affraid Kalau ada gambar eksiden tu ... rasanya boleh gak kot (mungkin boleh jadi pengajaran agar lebih berhati2 di jalanraya).

Ok! Selamat berforum dan bercerita. afro


Last edited by on Fri Sep 28, 2007 2:59 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
Eddy
roadkill
roadkill


Number of posts : 490
Location : Eeeepo Road KL
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: A Place of Horror   Fri Sep 28, 2007 2:45 pm



Perhaps the most famous, scariest and violent ghost in the Malaysian culture. Primarily, the Malays believe that it originates from a still born child, women who dies while giving birth, women who were killed by the pontianak or their spirits captured by them. After such death, precautions are taken to prevent them from rising like

Putting glass beads in the corpses mouth so that they can't shriek

Placing eggs under the corpses armpits so that they can't fly

Placing needles in their palms so that they ca't fly also (apparently the palm helps the pontianak to fly

Pontianak usually announces its presence through baby cries or turn themselves into beautiful and frighten or kill the unlucky who enter or pass through their vicinity. The distance of a pontianaks cries are very tricky. The Malays believe that if the cry is soft means that the pontianak is near and if it is loud then it must be far.

Want to know how a pontianak kills? It digs into your stomach with its long sharp fingernails ( EEEwww ! ) and feed on it to survive ( yuck! ). And want to know why we Malaysians don't hang our clothes at night outside the house? It's because people believe that it sniffs your clothes to suck your blood ( Wah, so powerful wanlah! ).
Back to top Go down
View user profile
Batin
roadkill
roadkill


Number of posts : 217
Location : Sentulrion
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: A Place of Horror   Fri Sep 28, 2007 3:06 pm

Thx for the info man. You sure know a lot about this Pontianak.

Looking at the picture, is that the one that you always meet on your way home? pale
Back to top Go down
View user profile
Bulk23
roadkill
roadkill


Number of posts : 330
Age : 71
Location : Ipoh - KL - Ipoh
Registration date : 15/08/2007

PostSubject: Re: A Place of Horror   Fri Sep 28, 2007 3:39 pm

IPOH MALI TALAK SOMBONG

ada satu kampung kat ipoh..nama kampung tu Kampung Rapat Jaya Tambahan orang kat situ biase panggil Bena Ria je..nak pi kampung tu kalo dari Gunung Rapat kene lalu kubur melayu lepas tu lalu kubur cina plak..pertengahan jalan sebelum nak sampai kampung tu ada sebatang pokok besar kat tepi jalan..orang lama kat kampung tu kate,kat bawah pokok tu tempat pihak hospital tanam mayat yang tak dituntut.

bile waktu tengah malam memang selalu orang nampak benda pelik2 kat area tu..abang aku pun duk kat kampung tu..dia buat rumah atas tanah bapak aku la..ada sorang brader jual gas memasak penah crita kat aku..dia penah nampak amoi duk juntaikan kaki kat dahan pokok tu..member aku pulak penah terbabas masuk semak pasal nampak macam kerbau lintas jalan..yang buat gerun tu bukan apa,kebanyakan benda pelik tu berlaku betul2 bile orang lalu kat bawah pokok tu.

penah sekali..ada satu group mat rempit dalam 3 orang,layan henjut kat kawasan kubur tu..bile betui2 sampai kat bawah pokok tu terus eksiden..2 orang meninggal on-da-spot yang sorang lagi koma dekat sebulan..lepas dia sedar jadi tak betul dah..yang mamat sorang tu pun dah meninggal,selepas setahun eksiden tu berlaku..mase polis buat siasatan..polis kate budak2 ni eksiden bukan sebab terbabas..tapi langgar sesuatu yang keras kat tengah jalan tu..kira macam bertembung la...yang tambah gerunnye..budak yng survive tu..semasa hayat dia..asal nak masuk waktu maghrib je mesti duk jerit..
"amoi-amoi..jangan tahan moto"...crita ni crita btui...tak silap aku pokok tu ada lagi.
untuk pengetahuan korang benda ni terjadi hampir 12 tahun dulu.



Back to top Go down
View user profile
Bulk23
roadkill
roadkill


Number of posts : 330
Age : 71
Location : Ipoh - KL - Ipoh
Registration date : 15/08/2007

PostSubject: Re: A Place of Horror   Fri Sep 28, 2007 4:13 pm

INI CERITA AKU

semua ni terjadi mase aku kerja kat Bowling Alley dulu..kalo aku keje malam time tu mesti habis pkul 12am pnyer..lepas tu pi lepak2 minum kat area Kampung Jawa(kampung ni dah kene roboh dah,sebab jadi sarang pelacuran)..betul2 kat belakang Ocean(shopping complex)..dah puas minum dalam pkul 2am aku gerak balik rumah..sepanjang perjalanan aku rase tak sedap ati..asyik duk tengok side mirror je..tapi nsib baik la tak ampak pebenda pun...dekat nak sampai rumah aku..aku dengar bunyi macam kain berkibas..aku tengok jaket aku,kot kalo2 terbukak zip dia ke..tapi takde pulak,bunyi kain tu maintain je...kejap kat belah kiri,kejap kat belah kanan..kite manusia kan,bile kite pandang depan kite bleh nampak pada sudut 180'...kat ekor mata belah kanan aku..aku nampak cam ada kelibat duk nak potong aku..yang buat aku rase cam nak terkucil tu..dia nak overtake aku sambil duk perati kat aku..lagi gerun,dia duk paras pinggang aku je mase aku naik moto...aku tak pandang muke dia secara direct,tapi dari ekor mata aku nampak dia duk tengok aku..aku pun ape lagi,lenjan le moto bagai nak..sampai kat rumah aku tak toleh belakang terus kunci pintu n masuk tido..esoknya aku demam seminggu..itulah cerita aku.


Back to top Go down
View user profile
qbee125
marshall
marshall


Number of posts : 84
Age : 35
Location : lumut , shah alam , sepanga
Registration date : 25/09/2007

PostSubject: Re: A Place of Horror   Sat Sep 29, 2007 10:52 am

siut la bulk ... aku terbaca cerita ko nie... dah la aku ride lumut- shah alam .. malam malam ... sorang sorang pulak... wah kurus semangat aku.....
Back to top Go down
View user profile
Eddy
roadkill
roadkill


Number of posts : 490
Location : Eeeepo Road KL
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: A Place of Horror   Sun Sep 30, 2007 3:53 am

Hantu pungkok aka hantu punggung....

Korang dah mesti dengar cerita pasai hantu kopek aka hantu tetek kan?....Cerita hantu pungkok ni lebey kurang sama ngan hantu tetek tapi hantu pungkok ni ada variasi skit.... Hantu tetek suka sorok bebudak yang bermain diluar perkarangan rumah time senja dalam teteknya... tapi hantu pungkok.... korang imagine lah sendiri......

Team Ghost Hunter Vkings yang terdiri dari dari Bro Pek hoon, Bro Hafizzazzim , Bro UnderVein aka Winnie the Pooh dan saya sendiri telah menggadai jiwa dan raga untuk menerokai alam misteri berkenaan ngan hantu punkok ini....

Apakah dia sebenarnya Hantu pungkok?....

Alkisahnya bermula disini....

Ada seorang belia dari Kampung Gendus (berpinggiran Setapak. KL)... Beliau ini amat berminat untuk menjadi seorang pendidik.... Tetapi oleh kerana SPM beliau terlebih pass... tidak terima masuk maktab perguruan....

Beliau menjadi sugul masygul.... sedih tidak terkata.... Tetapi oleh kerana semangat waja yang kuat untuk menjadi seorang pendidik.... Beliau sanggup berjumpa ngan seorang Bomoh terkenal iaitu Wak Sonto atau lebih dikenali ngan nama glamernya Lee Lanun untuk meminta petunjuk.... Wak Sonto berjanji.... untuk menjadikan belia kita ni seorang pendidik....

To cut the story short.... Belia kita ni berjaya menjadi seorang pendidk... tetapi setiap ilmu ada syaratnya..... Belia kita ni dikehendaki merotan sekurang kurang nya 100 pungkok sehari.... huh dasyat tu.... Beliau juga dikehendaki menayang pongkoknya sekerap kali mungkin... tak kira dimana....

Team Ghost Hunter berserempak ngan Hantu pungkok ni di kedai Ah Fatt ..Baru-baru ini.... Terkezut juga kami kerna Hantu Pungkok ini begitu ramah sekali dan juga bersetuju untuk ditemuramah....(nasib baik kitorang tak disoroknya dalam.....)

ini rupa belia kita sebelum matamorfosis....(nama dan wajah dirahsiakan untuk melindungi identiti)



ini pula pandangan sisi Hantu pungkok....


pandangan belakang Hantu pungkok... posterior view....


gambar selepas metamorfosis.... (jurukamera hampir hilang nyawa ketika penggambaran)



bersama kita berwaspada... elakkan dari disorok....

Sekalung budi untuk Bro Pek Hoon, Bro Hafizazzim dan Bro Undervein (tukang gelak)
kerana bertungkus lumus untuk menjayakan projek ini...

dan Kepada ahem.ahem.....

AMPON BANG..... TOBAT TAK BUAT LAGI..... HEHEHE
Back to top Go down
View user profile
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: A Place of Horror   Sun Sep 30, 2007 11:12 am

ambo tak saloh.....ambo takde kene mengene dalam ini filim.... scratch scratch scratch scratch scratch scratch
Back to top Go down
View user profile
Pek_Hoon
trusted prospect
trusted prospect


Number of posts : 36
Location : Taman Melawati Ulu Kelang
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: A Place of Horror   Sun Sep 30, 2007 1:30 pm

he he he ... apesal aku pulak.....aku tak buat apa apa pun...yg salah tokey teksi yg kat depan tu....(tgk gambar kalo tak caya ...kan ada teksi kat situ)
Back to top Go down
View user profile
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: A Place of Horror   Sun Sep 30, 2007 2:54 pm

kakakakakakaka Laughing Very Happy Laughing Very Happy Laughing
cilako lu eddy.... wa takut wooo la ini mcm klu mau g kdai ah fatt... takut terserempak dgn geng ghost hunter! kakakakakakak..... kesian Bro Pek Hoon, Bro Hafizazzim dan Bro Undervein.... mereka x berdosa pun turut terlibat ke dlm pengambaran ini filimmm???? scratch tongue
Back to top Go down
View user profile
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: A Place of Horror   Sun Sep 30, 2007 2:55 pm

sape tu eddy........macam aku kenall jerr....tapi dimana yea.....kalau ko ade no tepon dia...kasi kat aku.....ndak sangat aku jupa org dalam pic nih
Back to top Go down
View user profile
Batin
roadkill
roadkill


Number of posts : 217
Location : Sentulrion
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: A Place of Horror   Sun Sep 30, 2007 7:34 pm

Hampeh...

Aku ingat cerita hantu betul .... apa ke booshitnya!

lol! lol! lol!
Back to top Go down
View user profile
tcleo13
marshall
marshall


Number of posts : 80
Location : Setapak, KL
Registration date : 14/08/2007

PostSubject: Re: A Place of Horror   Sun Sep 30, 2007 9:36 pm

eddyanubis wrote:
Hantu pungkok aka hantu punggung....

Korang dah mesti dengar cerita pasai hantu kopek aka hantu tetek kan?....Cerita hantu pungkok ni lebey kurang sama ngan hantu tetek tapi hantu pungkok ni ada variasi skit.... Hantu tetek suka sorok bebudak yang bermain diluar perkarangan rumah time senja dalam teteknya... tapi hantu pungkok.... korang imagine lah sendiri......

Team Ghost Hunter Vkings yang terdiri dari dari Bro Pek hoon, Bro Hafizzazzim , Bro UnderVein aka Winnie the Pooh dan saya sendiri telah menggadai jiwa dan raga untuk menerokai alam misteri berkenaan ngan hantu punkok ini....

Apakah dia sebenarnya Hantu pungkok?....

Alkisahnya bermula disini....

Ada seorang belia dari Kampung Gendus (berpinggiran Setapak. KL)... Beliau ini amat berminat untuk menjadi seorang pendidik.... Tetapi oleh kerana SPM beliau terlebih pass... tidak terima masuk maktab perguruan....

Beliau menjadi sugul masygul.... sedih tidak terkata.... Tetapi oleh kerana semangat waja yang kuat untuk menjadi seorang pendidik.... Beliau sanggup berjumpa ngan seorang Bomoh terkenal iaitu Wak Sonto atau lebih dikenali ngan nama glamernya Lee Lanun untuk meminta petunjuk.... Wak Sonto berjanji.... untuk menjadikan belia kita ni seorang pendidik....

To cut the story short.... Belia kita ni berjaya menjadi seorang pendidk... tetapi setiap ilmu ada syaratnya..... Belia kita ni dikehendaki merotan sekurang kurang nya 100 pungkok sehari.... huh dasyat tu.... Beliau juga dikehendaki menayang pongkoknya sekerap kali mungkin... tak kira dimana....

Team Ghost Hunter berserempak ngan Hantu pungkok ni di kedai Ah Fatt ..Baru-baru ini.... Terkezut juga kami kerna Hantu Pungkok ini begitu ramah sekali dan juga bersetuju untuk ditemuramah....(nasib baik kitorang tak disoroknya dalam.....)

ini rupa belia kita sebelum matamorfosis....(nama dan wajah dirahsiakan untuk melindungi identiti)



ini pula pandangan sisi Hantu pungkok....


pandangan belakang Hantu pungkok... posterior view....


gambar selepas metamorfosis.... (jurukamera hampir hilang nyawa ketika penggambaran)



bersama kita berwaspada... elakkan dari disorok....

Sekalung budi untuk Bro Pek Hoon, Bro Hafizazzim dan Bro Undervein (tukang gelak)
kerana bertungkus lumus untuk menjayakan projek ini...

dan Kepada ahem.ahem.....

AMPON BANG..... TOBAT TAK BUAT LAGI..... HEHEHE



Cayalah Eddy !!! afro ini cerita hantu yang paling menakutkan !!! heheheeheheh

Saya hampir-hampir tergolek atas lantai....kau ni memanglah akan kena dipukul satu hari nanti....kalau bukan saya...confirm hantu punggung sorry.....punggok !!! heheheeh....akan lanyak kau satu hari....siap dengan lesen memandu....cayalah eddy !!!! heheheheeh...2 thumbs up for your dedicated efforts...hehehehe lol!
Back to top Go down
View user profile
Undervein 600
roadkill
roadkill


Number of posts : 270
Location : Senawang
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: A Place of Horror   Mon Oct 01, 2007 11:24 am

lol! lol! lol!

Tak bley tahan siut.....nak terkencing pun ada lol!
Back to top Go down
View user profile
safwan
roadkill
roadkill


Number of posts : 233
Location : kg kapten kapal
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: A Place of Horror   Mon Oct 01, 2007 12:03 pm

confirm edy kena sebat hari nih.... cheers mmg cari nahaz bdk edy nih....
Back to top Go down
View user profile
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: A Place of Horror   Mon Oct 01, 2007 12:46 pm

x per kengkawan sumer... nanti hantu punggung dan wak sonto akan membawa satu ketumbukan angkatan bermotor utk menyerang skuad eddy (ghost hunter).... affraid
siap la lu eddy..... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: A Place of Horror   Mon Oct 01, 2007 6:40 pm

eddyyyyyyy.........siapp koooo..............wwraghhhhhh hahha hahahha
Back to top Go down
View user profile
tcleo13
marshall
marshall


Number of posts : 80
Location : Setapak, KL
Registration date : 14/08/2007

PostSubject: Re: A Place of Horror   Mon Oct 01, 2007 8:14 pm

hafizz wrote:
eddyyyyyyy.........siapp koooo..............wwraghhhhhh hahha hahahha

afro arrrrgggghhhhhh!!!!!!! LAAAAARRRRIIIII!!!!!!!!!! Hantu Punggung dah BANNNGGGUNNNNNNN !!!!!!!!!!! lol! pig
Back to top Go down
View user profile
safwan
roadkill
roadkill


Number of posts : 233
Location : kg kapten kapal
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: A Place of Horror   Tue Oct 02, 2007 8:46 am

edy hang bersiap sedia la...pertumpahan darah bakal berlaku...serah diri sebelum banyak perkara buruk berlaku.... Evil or Very Mad Twisted Evil Evil or Very Mad Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile
Undervein 600
roadkill
roadkill


Number of posts : 270
Location : Senawang
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: A Place of Horror   Tue Oct 02, 2007 10:21 am

Sebelum apa2 terjadi,aku nak umumkan yang aku takde kena mengena dengan ini cerita. Rolling Eyes
Back to top Go down
View user profile
Batin
roadkill
roadkill


Number of posts : 217
Location : Sentulrion
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: A Place of Horror   Tue Oct 02, 2007 11:24 am

Eddy, just to let you know. It has been nice knowing you.
Any last words or wishes before the Ghost Hunters vapourise you?
Sad
Back to top Go down
View user profile
Eddy
roadkill
roadkill


Number of posts : 490
Location : Eeeepo Road KL
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: A Place of Horror   Wed Oct 03, 2007 6:05 pm

he he he he he
Back to top Go down
View user profile
Eddy
roadkill
roadkill


Number of posts : 490
Location : Eeeepo Road KL
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: A Place of Horror   Thu Oct 04, 2007 3:52 pm

chupacabra
The chupacabra ("goat sucker") is an animal said to be unknown to science and systemically killing animals in places like Puerto Rico, Miami, Nicaragua, Chile, and Mexico. The creature's name originated with the discovery of some dead goats in Puerto Rico with puncture wounds in their necks and their blood allegedly drained. According to UFO Magazine (March/April 1996) there have been more than 2,000 reported cases of animal mutilations in Puerto Rico attributed to the chupacabra.

Puerto Rican authorities maintain that the deaths are due to attacks from groups of stray dogs or other exotic animals, such as the panther, illegally introduced in the island's territory. The director of Puerto Rico's Department of Agriculture Veterinary Services Division, Hector Garcia, has stated that there is nothing unusual or extraordinary about the cases they've observed. One veterinarian said "it could be a human being who belongs to a religious sect, even another animal. It could also be someone who wants to make fun out of the Puerto Rican people."

Like other creatures in the cryptozoologist's barnyard, the chupacabra has been variously described. Some witnesses have seen a small half-alien, half-dinosaur tailless vampire with quills running down its back; others have seen a panther like creature with a long snake-like tongue; still others have seen a hopping animal that leaves a trail of sulfuric stench. Some think it may be a type of dinosaur heretofore unknown. Some are convinced that the wounds on animals whose deaths have been attributed to the chupacabra indicate an alien presence. However, they do not attribute the "mutilations" to the aliens themselves, but to one of their pets or experiments gone awry. Such creatures are known as Anomalous Biological Entities [ABEs] in UFO circles.

Those who think the chupacabra is an ABE also believe that there is a massive government and mass media conspiracy to keep the truth hidden from the people, probably to prevent panic. This view is maintained despite the fact that the President of the Puerto Rico House of Representatives Agricultural Commission, Mr. Juan E. [Kike] Lopez, introduced a resolution asking for an official investigation to clarify the situation. Inside Edition sent a crew to Puerto Rico to investigate the ABE story. They allegedly ridiculed the Mayor of Canavanas, a witness to the chupacabra, and basically made fun of the whole idea.

Jorge Martin, a Puerto Rican journalist who describes himself as a "leading UFO researcher," reports that it has been brought to his attention that the U.S. and Puerto Rican governments have captured two of the creatures. Perhaps there will soon be a film on the ABE autopsy to rival the discredited alien autopsy film. Martin cautions us not to exclude other reasonable possibilities.

The ABEs can also be the product of highly sophisticated genetic manipulations by human agencies. A Chinese-Russian scientist by the name of Dr. Tsian Kanchen, has produced genetic manipulations which have created new species of electronically-crossed plant and animal organisms. Kanchen developed an electronic system whereby he can pick up the bioenergetic field of the DNA of living organisms and transfer it electronically to other living organisms. By these means he has created incredible new breeds of ducks/chickens, with physical characteristics of both species; goats/rabbits, and new breeds of plants such as corn/wheat, peanut/sunflower seeds and cucumber/watermelons. These are produced by linking the genetic data of different living organisms contained in their bioenergetic fields by means of ultra-high frequencies biological linking. If the Russians have created this technology, then without doubt the US and other powers have too. Therefore, it is quite possible that the "Chupacabras" or ABEs could have been developed by humans. [Martin]

Martin goes on to report that a chupacabra has been killed and blood tests have been done on the creature.

The genetic analysis so far has revealed that the blood is in no way compatible with human blood nor with any animal species known to science. The traces ratio of magnesium, phosphorous, calcium and potassium are incompatible with those of normal human blood, they are much too high. The albumen/glouline [RG ratio] was also incompatible. The ratios found do not allow the results of the analysis to be compatible with those of any known animal species.

At present, we can't place the sample with any earthly organism. Therefore it could well be the product of a highly sophisticated genetic manipulation, an organism alien to our own environment or perhaps extraterrestrial. [Martin]

I suppose Martin's work is what passes for responsible journalism on some planets in the universe. On the other hand, the sightings may not be all that accurate, the "mutilations" not all that strange, and the evidence for these bodies, autopsies and blood tests remains little more than speculation for the most part. However, one alleged chupacabra was killed in Nicaragua and was examined by scientists at the Autonomous National University of Nicaragua. When the scientists revealed that the carcass was that of a common dog, they were met with skepticism and derision. Nobody wants to read a story with the headline: Chupacabra turns out to be Chihuahua..




Back to top Go down
View user profile
tcleo13
marshall
marshall


Number of posts : 80
Location : Setapak, KL
Registration date : 14/08/2007

PostSubject: Re: A Place of Horror   Thu Oct 04, 2007 4:10 pm

lol! saya ingat si Eddy ni dah cari mangsa yang terbarunya...heheheheh...rupa-rupanya dia betul-betul kasi satu cerita...hehehhehehehe lol!
Back to top Go down
View user profile
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: A Place of Horror   Thu Oct 04, 2007 5:08 pm

haiya leong...jangan la.....aku still in trauma lagi nih
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: A Place of Horror   Today at 8:45 am

Back to top Go down
 
A Place of Horror
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» M125ZC IPOH - BERBUKA PUASA ( 4.9.2010 )

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
V'Kings Community :: Disclaimer :: Sembang Kosong-
Jump to: