V'Kings Community

This forum is created by NOLANE for the V'Kings MC community.
 
HomeGalleryPortalCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Sat Oct 18, 2008 6:27 am by Admin

» Kuala Lumpur Bike Week '08
Sat Oct 18, 2008 12:49 am by amd_v535

» SAMBUTAN RUMAH TERBUKA MUAR BIKERS
Fri Oct 17, 2008 1:34 pm by nolane

» V'kings Sembang-Sembang
Fri Oct 17, 2008 1:24 pm by nolane

» KENKAWAN DAH UPGREADE MOTOT
Fri Oct 17, 2008 1:22 pm by nolane

» RIDE KE PENANG AMBIL CBX HASIM SABTU INI..
Wed Oct 15, 2008 6:14 pm by EvilPenguin

» BERITA HARI INI / TODAY'S NEWS.
Wed Oct 15, 2008 3:46 pm by nolane

» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Tue Oct 14, 2008 8:23 pm by Admin

» OPEN HOUSE
Tue Oct 14, 2008 12:21 pm by a w o i

» Helmet kura-kura diharamkan
Sat Oct 11, 2008 7:34 am by Nabil

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum

Share | 
 

 REPORT: UNCLE DON (TTS) -> NILAI (SAHUR RIDE) 05-10-2007

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
zuan
roadkill
roadkill


Number of posts : 117
Registration date : 05/09/2007

PostSubject: REPORT: UNCLE DON (TTS) -> NILAI (SAHUR RIDE) 05-10-2007   Sat Oct 06, 2007 3:00 pm

DENGAN INI ADALAH DIMAK LONGKAN BAHAWA TTS MINGGU INI 5/10 TELAH BERLANSUNG DENGAN JAYANYA!

Lokasi: UNCLE DON (TTS) -> NILAI (SAHUR RIDE)

PESERTA:

ramai sangat list sendiri la sapa yg pegi tu :p

REPORT:

VKING!!



Acara di mulakan dengan menyampaikan ceramah free selepas tak pegi semayang terawih oleh bro pizan kita lol!



ada yang xnak dengar bro pizan nyer ceramah free lol!



bro pizan x puas hati suh dengar juga!



Awoi and the new comers! abg sky gelak alkadeen makan mee apa ke bende nye ntah tu dengan bedak kaki (mengikut kata safwan! bukan aku cakap yeeee) lol!



skill amik gambar yang tidak dpt di sangkal lagi lol!



Perbincangan masalah dunia oleh ahli - ahli vkings







Bro batin gelak semacam jer baru masuk gaji ni agak nyer :p



Leong cover ??? lol!



Lee paksa aku amik gambar dia siap posing ala-ala modal underware lol! !!!



Selepas habis sesi makan - makan di uncle don semua vking mengerakan diri masing-masing ke Salak Tinggi (mengikut kata leader la), tapi ntah cam mane la bley lepas ke nilai aku pong x tau Very Happy.

Pit Stop Vking isi minyak and isi asap (isap rokok la tuu lol!)





Leong: cam mana mau kasi lagi laju a ini motor??
?????: kasi pancit itu tayar depan mesti laju punya!! (sori bro lupa nama hehe ramai sangat semalam Very Happy)



Bike ON! ke On bike? memana jer la Very Happy



Pukul berapa kita sampai ye? aku lupa sebab mmg x pakai jam Very Happy,



Kuda besi Vking.



Lee sampai-sampai jer posing paksa aku amik gambar dia lagi!!! isk isk



orang lain belum duduk alkadeen dah amik port dulu dahh





11 meja sambung baru cukup



kene tawaf baru dpt amik semua muka-muka vking ni :p













Lee interframe lagi lol!



Nolane and his soulmate



Orderr!!




Acara di tutup dengan sesi bergambar tapi ni x semua ada, ada yg dah balik awal




mane yg lain ada gambor tu sila2 la upload ni jer yg aku ada

Sekian Terima kasih!

PS: jgn amik ati yer aku gurau2 jer :p xleh gurau duk surau lol!


Last edited by on Sat Oct 06, 2007 4:33 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: REPORT: UNCLE DON (TTS) -> NILAI (SAHUR RIDE) 05-10-2007   Sat Oct 06, 2007 3:11 pm

FEEEWWIIIITT....CAYALA ZUAN....BALIK2 RIDE JER TERUS BERSENGKANG MATA UNTUK KASI CUCI N HAPLOAD GAMBIR2 RIDE.....MEMANG SYIOK OO RIDE SEMALAM ...23 BIJI MOTO JALAN SEKALI.....PLUS ABNG RAZLAN (PEK HOON) YANG SANGGUP MENGULO DATANG KENDIAN.....KORANG MMG HAPPENING LA.... cheers cheers cheers cheers

P/S....AKU GI LA TERAWIH ZUAN...SEMAYANG DEPAN IMAM..NKO TAK NAMPAK.....
LAGI SATU AKU BUKAN BERI CERAMAH....AKU TGH BAGI SESSI KAUNSELING KAT DIN SBB DIA MAKAN BANYAK SANGAT BEDAK KAKI.... lol! lol! lol! lol!
Back to top Go down
View user profile
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: REPORT: UNCLE DON (TTS) -> NILAI (SAHUR RIDE) 05-10-2007   Sat Oct 06, 2007 3:27 pm

pizan oiii!!! mmg patut pun safwan kata tu bedak kaki..... ada stu mlm tts tu...x ingat yg bila... ada la geng kita terpijak kaki dia... dpan aku lak tu.. apa lag bro.. masa sendiri buat senaman PT 10... sojar kata, tampar lalat.... Very Happy ... kaki aku cagu katanyer.... hauwarghhhhahahahahahaha..... jenderal_alkaline aka chagu..... bounce bounce bounce
Back to top Go down
View user profile
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: REPORT: UNCLE DON (TTS) -> NILAI (SAHUR RIDE) 05-10-2007   Sat Oct 06, 2007 3:38 pm

lol! lol! lol! lol! lol! lol!
Back to top Go down
View user profile
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: REPORT: UNCLE DON (TTS) -> NILAI (SAHUR RIDE) 05-10-2007   Sat Oct 06, 2007 4:55 pm

besh betul bunyi nyer....amat malang skali aku tak dpt nak follow ride sahur....ade hal mustahak yg tak dapat di elakkan
Back to top Go down
View user profile
Batin
roadkill
roadkill


Number of posts : 217
Location : Sentulrion
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: REPORT: UNCLE DON (TTS) -> NILAI (SAHUR RIDE) 05-10-2007   Sat Oct 06, 2007 10:01 pm

hafizazzim wrote:
FEEEWWIIIITT....CAYALA ZUAN....BALIK2 RIDE JER TERUS BERSENGKANG MATA UNTUK KASI CUCI N HAPLOAD GAMBIR2 RIDE.....MEMANG SYIOK OO RIDE SEMALAM ...23 BIJI MOTO JALAN SEKALI.....PLUS ABNG RAZLAN (PEK HOON) YANG SANGGUP MENGULO DATANG KENDIAN.....KORANG MMG HAPPENING LA.... cheers cheers cheers cheers

P/S....AKU GI LA TERAWIH ZUAN...SEMAYANG DEPAN IMAM..NKO TAK NAMPAK.....
LAGI SATU AKU BUKAN BERI CERAMAH....AKU TGH BAGI SESSI KAUNSELING KAT DIN SBB DIA MAKAN BANYAK SANGAT BEDAK KAKI.... lol! lol! lol! lol!

Wow! Fizan gi sembahyang terawih.... tapi yg musykilnya kau sembahyang DEPAN IMAM..... ish scratch ...mazhab mana kau ikut ni? Ride punya pasal depan imam kau sembahyang....hehhehehe Razz

Anyway, tahniah kepada semua rider yg pi bersahur ke Nilai kerana selamat pergi dan selamat pulang. Alhamdulillah Syukur.


Last edited by on Sat Oct 06, 2007 10:32 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
zuan
roadkill
roadkill


Number of posts : 117
Registration date : 05/09/2007

PostSubject: Re: REPORT: UNCLE DON (TTS) -> NILAI (SAHUR RIDE) 05-10-2007   Sat Oct 06, 2007 10:26 pm

x g pun salak tinggi divert ke nilai Very Happy
Back to top Go down
View user profile
ram
prospect
prospect


Number of posts : 6
Age : 34
Location : kemanan
Registration date : 26/09/2007

PostSubject: wahhh   Mon Oct 08, 2007 12:04 am

wahh ...bagus tts u ..benci tak dapat hadir pada hari tersebut sudah naik laut...kalau ada masa tentu saya akan hadir tts.. Crying or Very sad
Back to top Go down
View user profile
nolane
Admin
Admin


Number of posts : 353
Age : 30
Location : Old Klang Road
Registration date : 12/08/2007

PostSubject: Re: REPORT: UNCLE DON (TTS) -> NILAI (SAHUR RIDE) 05-10-2007   Mon Oct 08, 2007 8:30 am

sori masa balik tak dapat follow korang pasal kena gi umah kimie ngan safwan repair virago dia yg oberplow..... kul 5 pagi repair motot.... wakakaka...... tak penah dibuat orang.

Kepada pizan harap dapat kembali kepangkal jalan dan solat di belakang imam len kali..... tak baik membelakangi imam pizan oiiiii!!!! lol!
Back to top Go down
View user profile http://www.lanunbikerz.com/
Eddy
roadkill
roadkill


Number of posts : 490
Location : Eeeepo Road KL
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: REPORT: UNCLE DON (TTS) -> NILAI (SAHUR RIDE) 05-10-2007   Mon Oct 08, 2007 3:06 pm

Wah dasat lko lane ngan safwan... skang aku tau le kalu motot rosak tengah pepagi buta nak call sapa....
Back to top Go down
View user profile
tcleo13
marshall
marshall


Number of posts : 80
Location : Setapak, KL
Registration date : 14/08/2007

PostSubject: Re: REPORT: UNCLE DON (TTS) -> NILAI (SAHUR RIDE) 05-10-2007   Mon Oct 08, 2007 3:16 pm

cheers Cayalah Zuan !!!! very good report !!!! must give you a round applause !!!! since you are so good in reporting..then you are officially being appointed as our V-Kings official reporter !!!! hehehehee lol!
Back to top Go down
View user profile
safwan
roadkill
roadkill


Number of posts : 233
Location : kg kapten kapal
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: REPORT: UNCLE DON (TTS) -> NILAI (SAHUR RIDE) 05-10-2007   Mon Oct 08, 2007 3:17 pm

eddyanubis wrote:
Wah dasat lko lane ngan safwan... skang aku tau le kalu motot rosak tengah pepagi buta nak call sapa....

tapi klu edy aku cas lebih sket...sekali dtg rm100..belum campur upah skali.... tongue
Back to top Go down
View user profile
numiri
trusted prospect
trusted prospect


Number of posts : 24
Age : 39
Location : Desa Pandan
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: REPORT: UNCLE DON (TTS) -> NILAI (SAHUR RIDE) 05-10-2007   Mon Oct 08, 2007 3:45 pm

caya la zuan...

kalo ini macam our community akan tambah happening sumer ade

photogrape, commando, reporter, ahli musik, peniup seksafon dll

: alien

Idea bro itu mlm ride sahur gua bgtau MEM nak pi tts sampai kul 1230 je,
Idea dah sampai di uncle don rase nak join ride sahur la plak, p mkn2 sat pastu balik awal ngan hj leong;
Idea sampai di salak tinggi lepak2 dah syok ngan geng2 n ubah lagi plan nak tunggu sesi begambo la pulak
last2 ride sampai umah 530am
Idea masuk umah senyap2 so that MEM tak sedar
Idea akan tatapi MEM dah tejaga dgn muka seven eleven
Idea gua tak tahu pe nak ckp so buat muka innocent x cakap ape2 trus tido
Idea bangun pagi belum MEM buka mulut gua dah ajak dia p shopping baju raye
Idea dia terus hepi n no more seven eleven face


hehehehehe apapun mlm tu really enjoy n happy tq everybody

ade sape2 nak bg cadangan tak camna nak dapat lesen dari my MEM tuk kuar tts next time???
Back to top Go down
View user profile
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: REPORT: UNCLE DON (TTS) -> NILAI (SAHUR RIDE) 05-10-2007   Mon Oct 08, 2007 3:58 pm

numiri....bagi tau kisah sebenar je....jgn selindung2...mem ni payah nak bagi lesen laki dia kuar malam....so bagi tau dia elok2...kita tts nak jumpa kawan2 yg sehati dan sejiwa.....sembang2 pasal motot....pasal aksesori motot....sume pasal motot.....

and bgtau dia..group kita tak main betina....tak minum alkohol dan yang sewaktu dengan nya.....tak buat mende haram la...pendek crite...

satu lagi.....jangan bagi time limit....ckp je "nanti abih kang abg balik laa....takkan nak melencong umah mak janda pulak......"


paling afdal skali kalau nak cakap tu....lepas ber*#%%^*%$.......tapi kasi yang kaw-kaw punya la....tak pon...bagi suprise yang dia suke...cincin ke...rantai ke..(rantai moto pun bole)...sure dia kasi lesen punya la....yg penting..kita tanam saham dulu..
Back to top Go down
View user profile
tcleo13
marshall
marshall


Number of posts : 80
Location : Setapak, KL
Registration date : 14/08/2007

PostSubject: Re: REPORT: UNCLE DON (TTS) -> NILAI (SAHUR RIDE) 05-10-2007   Mon Oct 08, 2007 4:06 pm

lol! woi cikgu...apa ber#$%& yang kao cakap tu....saya talak fahamlah.....hehehehe lol!
Back to top Go down
View user profile
numiri
trusted prospect
trusted prospect


Number of posts : 24
Age : 39
Location : Desa Pandan
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: REPORT: UNCLE DON (TTS) -> NILAI (SAHUR RIDE) 05-10-2007   Mon Oct 08, 2007 4:12 pm

sudah la leong ko imagine je la

nati kawen ko tau
Back to top Go down
View user profile
samsneeze
roadkill
roadkill


Number of posts : 188
Age : 36
Location : Tmn Desa
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: :(   Mon Oct 08, 2007 4:16 pm

sedih sedih aku sudah macam tiada Sad
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/samsneeze
zuan
roadkill
roadkill


Number of posts : 117
Registration date : 05/09/2007

PostSubject: Re: REPORT: UNCLE DON (TTS) -> NILAI (SAHUR RIDE) 05-10-2007   Mon Oct 08, 2007 5:23 pm

hehe no problem bro lepas raya ni kita plan trip ke kuantan escort desouza! start planing la nnt senang mau apply cuti!
Back to top Go down
View user profile
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: REPORT: UNCLE DON (TTS) -> NILAI (SAHUR RIDE) 05-10-2007   Mon Oct 08, 2007 5:38 pm

jgn sedey sam....still got time for you.....
Back to top Go down
View user profile
ken77
trusted prospect
trusted prospect


Number of posts : 39
Registration date : 03/09/2007

PostSubject: Re: REPORT: UNCLE DON (TTS) -> NILAI (SAHUR RIDE) 05-10-2007   Mon Oct 08, 2007 5:42 pm

wow!! syok la bro..sorry that i miss it!!
Back to top Go down
View user profile
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: REPORT: UNCLE DON (TTS) -> NILAI (SAHUR RIDE) 05-10-2007   Mon Oct 08, 2007 6:02 pm

utk bro numiri...hahahahahaha... nak tergelak gak aku baca laporan bertulis dari ko tu.... Very Happy ....
cara yg ckgu apis bgtau tu mmg betul2 cara aku wat kat mem aku klu time aku nak g off-road dgn mtrcross dulu seblm join vkings ni... kekadang tu... sebelum nak kuar main mtr, sehari seblm tu, aku dah ajak mem aku gi jenjalan kat kl ke... bwa g mkn2 ke... yg boleh wat dia happy la... pastu,,, dah balik... kita bgtau la yg esok kita nak kuar main mtr.... balik lewat.. mesti dia ok nyer... klu dia amik kesah gak.. x tau la.. mem ko mcm mana nak upah dia... hrmmm scratch
Back to top Go down
View user profile
Jimmy Sell
marshall
marshall


Number of posts : 70
Age : 43
Registration date : 14/08/2007

PostSubject: Re: REPORT: UNCLE DON (TTS) -> NILAI (SAHUR RIDE) 05-10-2007   Tue Oct 09, 2007 2:28 pm

hehehehehe apapun mlm tu really enjoy n happy tq everybody

ade sape2 nak bg cadangan tak camna nak dapat lesen dari my MEM tuk kuar tts next time???


Bawa dia sama sama satu kali, tunjuk VKings tak main betina, TTS all about moto aje (& kutuk orang), kasi boring satu kali lain kali 2 tak nak. Lepas tu, hari hari jemput dia bincang moto, u buka mulut moto, makan moto, tidur moto 9lepas jalankan tugas suamilah...), selapas 2 minggu, dia pasti halau u keluar pegi TTS & jangan balik sampai you bole diam pasal moto...
Back to top Go down
View user profile
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: REPORT: UNCLE DON (TTS) -> NILAI (SAHUR RIDE) 05-10-2007   Tue Oct 09, 2007 4:25 pm

thats rite mr jimmy......tu penting berguru dengan org berbini 2 nihh
Back to top Go down
View user profile
qbee125
marshall
marshall


Number of posts : 84
Age : 35
Location : lumut , shah alam , sepanga
Registration date : 25/09/2007

PostSubject: Re: REPORT: UNCLE DON (TTS) -> NILAI (SAHUR RIDE) 05-10-2007   Wed Oct 10, 2007 2:00 pm

Numiri ko jgn risau aku pun senasib dengan ko ... dah la malam tu mlm pertama ber TTS tapi kantoi balik lambat ... +++ shok ride punya pasal aku terlupa bini aku kirim chiken chop kat uncle don pulak lagi la dia naik hot... marilah kita bersama sama memikirkan cara nak dapat lesen pegi TTS next time .. hahahahah hidup v' kings walaupun naga berapi menghalang akan ku tentang untuk ber TTS..... cheers cheers cheers cheers
Back to top Go down
View user profile
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: REPORT: UNCLE DON (TTS) -> NILAI (SAHUR RIDE) 05-10-2007   Tue Oct 16, 2007 4:30 pm

mana la gambir2 ride oleh jurugambar2 professional kita ni???? confused confused
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: REPORT: UNCLE DON (TTS) -> NILAI (SAHUR RIDE) 05-10-2007   Today at 1:40 am

Back to top Go down
 
REPORT: UNCLE DON (TTS) -> NILAI (SAHUR RIDE) 05-10-2007
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Report Ride ke Pengkalan Balak, Melaka.
» DRFC Camp Jasin,Melaka 29/30-5-2010
» Report Konvoi Ke Port Dickson Bersama RXZ Malaysia & Yamalaya
» Report : Aktiviti Meleper Kuala Klawang (16-8-2009)
» Report Konvoi Ke Malaysian MotoGP 2010 Di Sic (8-10 Oktober)

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
V'Kings Community :: Pengumuman Ride dan Report-
Jump to: