V'Kings Community

This forum is created by NOLANE for the V'Kings MC community.
 
HomeGalleryPortalCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Sat Oct 18, 2008 6:27 am by Admin

» Kuala Lumpur Bike Week '08
Sat Oct 18, 2008 12:49 am by amd_v535

» SAMBUTAN RUMAH TERBUKA MUAR BIKERS
Fri Oct 17, 2008 1:34 pm by nolane

» V'kings Sembang-Sembang
Fri Oct 17, 2008 1:24 pm by nolane

» KENKAWAN DAH UPGREADE MOTOT
Fri Oct 17, 2008 1:22 pm by nolane

» RIDE KE PENANG AMBIL CBX HASIM SABTU INI..
Wed Oct 15, 2008 6:14 pm by EvilPenguin

» BERITA HARI INI / TODAY'S NEWS.
Wed Oct 15, 2008 3:46 pm by nolane

» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Tue Oct 14, 2008 8:23 pm by Admin

» OPEN HOUSE
Tue Oct 14, 2008 12:21 pm by a w o i

» Helmet kura-kura diharamkan
Sat Oct 11, 2008 7:34 am by Nabil

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum

Share | 
 

 V'kings Sembang-Sembang

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
AuthorMessage
a w o i
roadkill
roadkill


Number of posts : 148
Location : Serdang * Bangi * Subang
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: V'kings Sembang-Sembang   Thu Aug 16, 2007 11:41 am

safwan_ghostrider retire wrote:
sory all xv bros...aku terjual da itu muto... Embarassed tapi hati masih dgn v'kings la...ini kita punya first group maa...mane leh tinggal...aku tetap join walau pakai kriss berapi aku bounce bounce bounce

wan ada sebiji HARLEY DAVIDSON kalau ko nk..hehehe..murah je..20lebih..xsmpai 30k la..aku geram je nk beli..tp loan kena cari sendri la plak..
owner dia kata nk menten senang je..xtau la..tp harley da custom beb..sportster 1996..
pakai tayar kereta punya..aku tgh tunggu gambar..
hehehe..kalau ada nanti aku pos..
kalau ko bminat..bleh ar..

hehehhee..
kalau ada loan..mmg aku sambar da..
Back to top Go down
View user profile
Undervein 600
roadkill
roadkill


Number of posts : 270
Location : Senawang
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: V'kings Sembang-Sembang   Thu Aug 16, 2007 2:04 pm

Quote :
kasi tukat T bar bro...baru selesa ride

Wan bape nak buek handle nie?

*******************************************************
Sporter <30K,mengancam jantung aku tu awoi Cool
Back to top Go down
View user profile
Undervein 600
roadkill
roadkill


Number of posts : 270
Location : Senawang
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: V'kings Sembang-Sembang   Thu Aug 16, 2007 2:05 pm

Weh korang tau tak,nape bila Quote je,ape benda pun tak nampak?
******************************************************
Alo brader Admin,boleh help explain tak. Very Happy
Back to top Go down
View user profile
safwan
roadkill
roadkill


Number of posts : 233
Location : kg kapten kapal
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: V'kings Sembang-Sembang   Thu Aug 16, 2007 5:58 pm

T bar buat free je sbb owner lama dah bagi da... tongue
Back to top Go down
View user profile
Eddy
roadkill
roadkill


Number of posts : 490
Location : Eeeepo Road KL
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: V'kings Sembang-Sembang   Thu Aug 16, 2007 9:33 pm

safwan_ghostrider retire wrote:
T bar buat free je sbb owner lama dah bagi da... tongue


T bar tu menda?.... cmana rupenye.... maaf ambo masih belajo.....
Back to top Go down
View user profile
Bulk23
roadkill
roadkill


Number of posts : 330
Age : 71
Location : Ipoh - KL - Ipoh
Registration date : 15/08/2007

PostSubject: Re: V'kings Sembang-Sembang   Sat Aug 18, 2007 2:09 pm

Mr. T aku tau la...muakakakakaka.
Back to top Go down
View user profile
AndyJoe
roadkill
roadkill


Number of posts : 111
Age : 31
Location : kota damansara
Registration date : 14/08/2007

PostSubject: Re: V'kings Sembang-Sembang   Sat Aug 18, 2007 4:22 pm

nak jawap soalan brader Undervein 600 nih... maybe sbb kaler background for quote tu sama dgn kaler font. so kalau nak baca apa yg di quote tu kena highlight guna mouse..
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/andyjoe85
Undervein 600
roadkill
roadkill


Number of posts : 270
Location : Senawang
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: V'kings Sembang-Sembang   Mon Aug 20, 2007 12:18 pm

Finally i know how to read invisible Quote. Laughing
Back to top Go down
View user profile
Eddy
roadkill
roadkill


Number of posts : 490
Location : Eeeepo Road KL
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: V'kings Sembang-Sembang   Mon Aug 20, 2007 2:53 pm

Undervein 600 wrote:
Finally i know how to read invisible Quote. Laughing



HA ha ha ha... then u can see me in the dark.... Yeah Baby Yeah !!!!
Back to top Go down
View user profile
safwan
roadkill
roadkill


Number of posts : 233
Location : kg kapten kapal
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: V'kings Sembang-Sembang   Mon Aug 20, 2007 3:22 pm

sape nmpak edykubis taime gelap...?angkat hendle..hehe...tak ada la edy... lol!
Back to top Go down
View user profile
Undervein 600
roadkill
roadkill


Number of posts : 270
Location : Senawang
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: V'kings Sembang-Sembang   Mon Aug 20, 2007 3:28 pm

Wan,ko tak baik Kutuk eddy macam tu.Kesian kat dia No
*********************************************
Lain kali,jangan kutuk sesikit,kutuk la banyak2 kehkeh Laughing

PEACE to Bro Eddy.
Back to top Go down
View user profile
safwan
roadkill
roadkill


Number of posts : 233
Location : kg kapten kapal
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: V'kings Sembang-Sembang   Mon Aug 20, 2007 4:22 pm

hehe...aku kutuk eddy sbb aku sayang dkt dia vein tongue tongue
Back to top Go down
View user profile
Undervein 600
roadkill
roadkill


Number of posts : 270
Location : Senawang
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: V'kings Sembang-Sembang   Mon Aug 20, 2007 4:32 pm

lol!
Back to top Go down
View user profile
AndyJoe
roadkill
roadkill


Number of posts : 111
Age : 31
Location : kota damansara
Registration date : 14/08/2007

PostSubject: Re: V'kings Sembang-Sembang   Mon Aug 20, 2007 8:38 pm

kutuk tanda sayang... cheers
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/andyjoe85
Eddy
roadkill
roadkill


Number of posts : 490
Location : Eeeepo Road KL
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: V'kings Sembang-Sembang   Mon Aug 20, 2007 9:14 pm

AndyJoe wrote:
kutuk tanda sayang... cheers



Tanya sayang ya Joe... UMMMMMAAAAAAHHHH !!! Meh aku timang-timang ko... Evil or Very Mad

Jago korang aku piat telinga sorang-soranng.... ni yang abah marah ni ... Twisted Evil

Uncle Beruang ngan Sampan... aku baka moto korang... Evil or Very Mad


Laughing Laughing Laughing lol!
Back to top Go down
View user profile
Undervein 600
roadkill
roadkill


Number of posts : 270
Location : Senawang
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: V'kings Sembang-Sembang   Tue Aug 21, 2007 10:27 am

Cool bro kubis,relax and calm down.

***************************************************
MARI KUTUK LAGI (kahkahkah Laughing )


Apesal sekarang nie,aku tgk slow gile kat forum ni.
Tak ramai yang post/reply topic..kalau dulu beria-ia.
Din pun lama menyepi,dia tak sihat ke? Suspect
Back to top Go down
View user profile
nolane
Admin
Admin


Number of posts : 353
Age : 30
Location : Old Klang Road
Registration date : 12/08/2007

PostSubject: Re: V'kings Sembang-Sembang   Tue Aug 21, 2007 10:35 am

biasa arrr hangat2 taik ayam......
Back to top Go down
View user profile http://www.lanunbikerz.com/
Undervein 600
roadkill
roadkill


Number of posts : 270
Location : Senawang
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: V'kings Sembang-Sembang   Tue Aug 21, 2007 10:39 am

Woih....takde sapa-sapa nak komen ke?
Admin dah reply some sort of wake up call for us Laughing
Back to top Go down
View user profile
Eddy
roadkill
roadkill


Number of posts : 490
Location : Eeeepo Road KL
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: V'kings Sembang-Sembang   Tue Aug 21, 2007 11:27 am

Undervein 600 wrote:
Woih....takde sapa-sapa nak komen ke?
Admin dah reply some sort of wake up call for us Laughing


Bangun.... bangun.... naik.... naik....
Back to top Go down
View user profile
Undervein 600
roadkill
roadkill


Number of posts : 270
Location : Senawang
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: V'kings Sembang-Sembang   Tue Aug 21, 2007 11:43 am

Anguk-anguk,geleng-geleng,tunduk-tunduk,naik-naik Laughing
Back to top Go down
View user profile
Eddy
roadkill
roadkill


Number of posts : 490
Location : Eeeepo Road KL
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: V'kings Sembang-Sembang   Tue Aug 21, 2007 9:25 pm

Undervein 600 wrote:
Anguk-anguk,geleng-geleng,tunduk-tunduk,naik-naik Laughing


tanggeng-tonggeng tak nak?....
Back to top Go down
View user profile
Undervein 600
roadkill
roadkill


Number of posts : 270
Location : Senawang
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: V'kings Sembang-Sembang   Wed Aug 22, 2007 10:56 am

eddyanubis wrote:

tanggeng-tonggeng tak nak?....

Semalam dah.Kehkehkeh Laughing
Back to top Go down
View user profile
kelisapadi
marshall
marshall


Number of posts : 60
Registration date : 14/08/2007

PostSubject: Re: V'kings Sembang-Sembang   Thu Aug 23, 2007 10:06 am

Good Morning Bro,

Cerita lawak di pagi hari...
Virago aku habih minyak pagi tadi...
Tolak suis reserve dia tak mau jalan lagi...
Nasib ada member, minyak tolong dibeli...

Motor nak kena pi medical check up lah lagu ni...
Dia punya reserve suis ke rosak atau memang owner lama buat semua jadi direct, tak dak reserve dah... lol!
Full tank boleh pi 127 Km? / Miles?..ok ker bro?
Back to top Go down
View user profile
Undervein 600
roadkill
roadkill


Number of posts : 270
Location : Senawang
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: V'kings Sembang-Sembang   Thu Aug 23, 2007 10:40 am

Kelisa itu bukan cite lawak tu,cite sakit badan Laughing

127km untuk full tank tu rasa cam ok kot Suspect ,tunggu yang lain kasik feedback.
Reserved suis aku rosak gak,so setiap kali refuel aku set trip odo ke Kosongmjadi aku dapat agak berapa KM lagi boleh pegi.

Full tank aku leh pegi 280km,tgk camner aku lenjan la,kalau bawak time tu dengar lagu Sentimental aku slow la Laughing kalau aku dengar Heavy Metal aku hentam la Mad

Hang pi antar kedai check la,untuk selamat Laughing
Back to top Go down
View user profile
kelisapadi
marshall
marshall


Number of posts : 60
Registration date : 14/08/2007

PostSubject: Re: V'kings Sembang-Sembang   Thu Aug 23, 2007 10:51 am

Undervein 600 wrote:
Kelisa itu bukan cite lawak tu,cite sakit badan Laughing

127km untuk full tank tu rasa cam ok kot Suspect ,tunggu yang lain kasik feedback.
Reserved suis aku rosak gak,so setiap kali refuel aku set trip odo ke Kosongmjadi aku dapat agak berapa KM lagi boleh pegi.

Full tank aku leh pegi 280km,tgk camner aku lenjan la,kalau bawak time tu dengar lagu Sentimental aku slow la Laughing kalau aku dengar Heavy Metal aku hentam la Mad

Hang pi antar kedai check la,untuk selamat Laughing

Aku saja nak test berape miles/km motor tu leh pegi sebelum masuk reserve....
dah agak around 100+ macam eddy cakap..enjin dah tersengguk2 aku pun tolak suis ke reserve..tau tau terus enjin mati...hampeh. scratch

pi isi minyak masuk full tank rm25....boleh tahan jugak hirup minyak kalau motor ni pi 127km..kalau miles takper jugak.. scratch
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: V'kings Sembang-Sembang   Today at 6:18 am

Back to top Go down
 
V'kings Sembang-Sembang
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 10Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
V'Kings Community :: Disclaimer :: Sembang Kosong-
Jump to: