V'Kings Community

This forum is created by NOLANE for the V'Kings MC community.
 
HomeGalleryPortalCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Sat Oct 18, 2008 6:27 am by Admin

» Kuala Lumpur Bike Week '08
Sat Oct 18, 2008 12:49 am by amd_v535

» SAMBUTAN RUMAH TERBUKA MUAR BIKERS
Fri Oct 17, 2008 1:34 pm by nolane

» V'kings Sembang-Sembang
Fri Oct 17, 2008 1:24 pm by nolane

» KENKAWAN DAH UPGREADE MOTOT
Fri Oct 17, 2008 1:22 pm by nolane

» RIDE KE PENANG AMBIL CBX HASIM SABTU INI..
Wed Oct 15, 2008 6:14 pm by EvilPenguin

» BERITA HARI INI / TODAY'S NEWS.
Wed Oct 15, 2008 3:46 pm by nolane

» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Tue Oct 14, 2008 8:23 pm by Admin

» OPEN HOUSE
Tue Oct 14, 2008 12:21 pm by a w o i

» Helmet kura-kura diharamkan
Sat Oct 11, 2008 7:34 am by Nabil

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum

Share | 
 

 OFFICIAL RIDE PENUTUP TAHUN V'KING - MARI MERIAHKAN

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3, 4, 5  Next
AuthorMessage
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: OFFICIAL RIDE PENUTUP TAHUN V'KING - MARI MERIAHKAN   Sun Oct 28, 2007 11:45 pm

MARI MARI MARI

DENGAN INI SAYA INGIN MENCADANGKAN AGAR GROUP KITA MENGADAKAN SATU RIDE PENUTUP TAHUN 2007. CADANGAN LOKASINYA IALAH KUALA ROMPIN ( BANDAR UDANG GALAH )

JADI SECARA TIDAK RASMINYA DINYATAKAN TEMPAT DAN TARIKHNYA SEPERTI BERIKUT :

LOKASI : KUALA ROMPIN PAHANG
TARIKH : 14 - 16 DISEMBER 2007
PENGINAPAN : DIBINCANG
ROUTE :
PERGI = KL - SENAWANG - KUALA PILAH - SIMPANG PERTANG - KERATONG - MUADZAM SHAH - KUALA ROMPIN
BALIK = KUALA ROMPIN - MERSING - JEMALUANG - KLUANG - AIR HITAM ( MASUK HIGHWAY PLUS ) - KL


INI ADALAH PERANCANGAN TIDAK RASMILAGI....JIKA ADA SEBARANG CADANGAN ATAU BANTAHAN BOLEH KEMUKAKAN DISINI ATAU PM JER SAYA .... TEMPOH MASA PERBINCANGANNYA IALAH SEMINGGU BERMULA DARI TARIKH INI 29 OKT - 4 NOV TEPAT JAM 12 TGH MALAM...

P/S SEBARANG BANTAHAN MESTILAH DISERTAKAN DENGAN WANG RM LAPAN JUTA BILLION TRILLION...... Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
View user profile
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: OFFICIAL RIDE PENUTUP TAHUN V'KING - MARI MERIAHKAN   Mon Oct 29, 2007 12:03 am

aku setuju bebnor.......
aku org pertama nak itut....

1. LEE LANUN @ WAK SONTO @ JJ..... pirat
2.
3.
4.????????
Back to top Go down
View user profile
Batin
roadkill
roadkill


Number of posts : 217
Location : Sentulrion
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: OFFICIAL RIDE PENUTUP TAHUN V'KING - MARI MERIAHKAN   Mon Oct 29, 2007 12:07 am

Idea yang menarik....
Tapi apakan daya nama aku naik...kena semak kertas SPM.

So pada Vking Riders@Raiders ...goodluck on your ride.

Tapi hati2 perjalanan ini jauh for new riders. Be well prepared physically and mentally. Riding skill paling penting kena mahirkan.

P.s. May the force be with you all.
Back to top Go down
View user profile
zuan
roadkill
roadkill


Number of posts : 117
Registration date : 05/09/2007

PostSubject: Re: OFFICIAL RIDE PENUTUP TAHUN V'KING - MARI MERIAHKAN   Mon Oct 29, 2007 12:55 am

tarikh x leh tuka dah ke? bakal orang rumah aku balik 19hb dari korea if posible bley tuka ke 21-23? aku nak bawak dia ikut sekali kalau boleh biasa kene bising jer ride tinggal dia rabbit lol! kalau xleh xper la aku plan ride solo ride aku nnt jer la afro
Back to top Go down
View user profile
Bulk23
roadkill
roadkill


Number of posts : 330
Age : 71
Location : Ipoh - KL - Ipoh
Registration date : 15/08/2007

PostSubject: Re: OFFICIAL RIDE PENUTUP TAHUN V'KING - MARI MERIAHKAN   Mon Oct 29, 2007 8:51 am

brape jam perjalanan tu bro?
Back to top Go down
View user profile
skinniekids
trusted prospect
trusted prospect


Number of posts : 39
Age : 32
Location : KaeL
Registration date : 18/08/2007

PostSubject: Re: OFFICIAL RIDE PENUTUP TAHUN V'KING - MARI MERIAHKAN   Mon Oct 29, 2007 9:02 am

i hav an idea here....
apa kata buat logo dan patches dulu then only ride.........
Back to top Go down
View user profile http://www.camworkphoto.com
samson
roadkill
roadkill


Number of posts : 119
Location : OUG
Registration date : 17/10/2007

PostSubject: Re: OFFICIAL RIDE PENUTUP TAHUN V'KING - MARI MERIAHKAN   Mon Oct 29, 2007 9:27 am

Batin wrote:
Idea yang menarik....
Tapi apakan daya nama aku naik...kena semak kertas SPM.

So pada Vking Riders@Raiders ...goodluck on your ride.

Tapi hati2 perjalanan ini jauh for new riders. Be well prepared physically and mentally. Riding skill paling penting kena mahirkan.

P.s. May the force be with you all.

cikgu batin, semak kertas spm tu hire je sorg bangla, hehehe:lol!:
Back to top Go down
View user profile http://vkings.crazy4us.com
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: OFFICIAL RIDE PENUTUP TAHUN V'KING - MARI MERIAHKAN   Mon Oct 29, 2007 10:42 am

zuan wrote:
tarikh x leh tuka dah ke? bakal orang rumah aku balik 19hb dari korea if posible bley tuka ke 21-23? aku nak bawak dia ikut sekali kalau boleh biasa kene bising jer ride tinggal dia rabbit lol! kalau xleh xper la aku plan ride solo ride aku nnt jer la afro

tarikh tu bole dibincang tapi kalu 21 - 23 dekat sgt ngan krismas n member kita ada yang sibuk ngan krismas....
Back to top Go down
View user profile
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: OFFICIAL RIDE PENUTUP TAHUN V'KING - MARI MERIAHKAN   Mon Oct 29, 2007 10:44 am

Ghost`23 wrote:
brape jam perjalanan tu bro?

perjalanan dijangka selama 5 jam kita akan berhenti refuel di senawang, palong dan muadzam shah....
Back to top Go down
View user profile
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: OFFICIAL RIDE PENUTUP TAHUN V'KING - MARI MERIAHKAN   Mon Oct 29, 2007 10:46 am

skinniekids wrote:
i hav an idea here....
apa kata buat logo dan patches dulu then only ride.........

ride tetap ride tapi kalau dah ada logo n patches sudah tentu lebih menarik... so the person in charge please take note.. pirat pirat pirat
Back to top Go down
View user profile
samsneeze
roadkill
roadkill


Number of posts : 188
Age : 36
Location : Tmn Desa
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: patches   Mon Oct 29, 2007 10:57 am

yes boss!
1 week from now
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/samsneeze
zuan
roadkill
roadkill


Number of posts : 117
Registration date : 05/09/2007

PostSubject: Re: OFFICIAL RIDE PENUTUP TAHUN V'KING - MARI MERIAHKAN   Mon Oct 29, 2007 11:22 am

hafizazzim wrote:
zuan wrote:
tarikh x leh tuka dah ke? bakal orang rumah aku balik 19hb dari korea if posible bley tuka ke 21-23? aku nak bawak dia ikut sekali kalau boleh biasa kene bising jer ride tinggal dia rabbit lol! kalau xleh xper la aku plan ride solo ride aku nnt jer la afro

tarikh tu bole dibincang tapi kalu 21 - 23 dekat sgt ngan krismas n member kita ada yang sibuk ngan krismas....

kalau boleh tuka la kalau menyusahkan xper la aku terpaksa bail la :p sebab kalau aku g nnt over budget plak sbb mmg ada plan nak ride to east coast bila dia balik nnt, kalau g dedua parah gak :p
Back to top Go down
View user profile
Batin
roadkill
roadkill


Number of posts : 217
Location : Sentulrion
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: OFFICIAL RIDE PENUTUP TAHUN V'KING - MARI MERIAHKAN   Tue Oct 30, 2007 1:31 am

samson wrote:
Batin wrote:
Idea yang menarik....
Tapi apakan daya nama aku naik...kena semak kertas SPM.

So pada Vking Riders@Raiders ...goodluck on your ride.

Tapi hati2 perjalanan ini jauh for new riders. Be well prepared physically and mentally. Riding skill paling penting kena mahirkan.

P.s. May the force be with you all.

cikgu batin, semak kertas spm tu hire je sorg bangla, hehehe lol!

Kalau boleh buat camtu.... semua cikgu di Malaysia nih bercuti hujung tahun dan bangla duduk dirumah semak kertas SPM anak2 bangsa kita.... hehehhehe hancur bro hancur.
Walau bagaimanapun ia satu idea yg sungguh menawan kalbu. lol!
Back to top Go down
View user profile
zuan
roadkill
roadkill


Number of posts : 117
Registration date : 05/09/2007

PostSubject: Re: OFFICIAL RIDE PENUTUP TAHUN V'KING - MARI MERIAHKAN   Tue Oct 30, 2007 3:50 am

kalau x dpt tuka x per la :p if dpt tuka lagi bagus hehe sebab aku cuti 20-25 b4 that mmg xleh lak krismas la bagus ramai cuti kan Smile not all sambut krismas lol!
Back to top Go down
View user profile
Eddy
roadkill
roadkill


Number of posts : 490
Location : Eeeepo Road KL
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: OFFICIAL RIDE PENUTUP TAHUN V'KING - MARI MERIAHKAN   Tue Oct 30, 2007 9:44 am

Batin wrote:
samson wrote:
Batin wrote:
Idea yang menarik....
Tapi apakan daya nama aku naik...kena semak kertas SPM.

So pada Vking Riders@Raiders ...goodluck on your ride.

Tapi hati2 perjalanan ini jauh for new riders. Be well prepared physically and mentally. Riding skill paling penting kena mahirkan.

P.s. May the force be with you all.

cikgu batin, semak kertas spm tu hire je sorg bangla, hehehe lol!

Kalau boleh buat camtu.... semua cikgu di Malaysia nih bercuti hujung tahun dan bangla duduk dirumah semak kertas SPM anak2 bangsa kita.... hehehhehe hancur bro hancur.
Walau bagaimanapun ia satu idea yg sungguh menawan kalbu. lol!


HAHAHA... Batin meh kita semak kertas tu sesama.... Anyway bro kerja tu penting jugak.. thats your bowl of rice bro..... berkenaan ngan tarikh tu dah rasa takyah tukau la.. pasai hujung taun ni ramai antara vking ni dah ada anak yang bersekolah... nak cari unipom.la... kasut la.... nak buat open house untuk krismas la...cikgu -cikgu pun ada yang dah mula busy dengan kerja-kerja admin intake baru.... so minggu-minggu towards the end tu memamg busy...

just my opinion bros.... kalu nak dipindahkan tarikh jugak... rasa-rasanya aku takleh ikut.... you guys can carry on without me...

Ride on bros....
Back to top Go down
View user profile
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: OFFICIAL RIDE PENUTUP TAHUN V'KING - MARI MERIAHKAN   Tue Oct 30, 2007 10:38 am

rasa2nya tarikh tak tukau kot.....kecuali diawalkan lagi....tak tau la.....byk lagi masa nak bincang ni....ada 6 hari lagi mau bincang ...so MARI MARI MARI....HANGATKAN PERBINCANGAN DISINI...... affraid affraid affraid
Back to top Go down
View user profile
safwan
roadkill
roadkill


Number of posts : 233
Location : kg kapten kapal
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: OFFICIAL RIDE PENUTUP TAHUN V'KING - MARI MERIAHKAN   Tue Oct 30, 2007 1:58 pm

saya org baru dkt sini..boleh join tak???? Laughing Laughing Laughing
Back to top Go down
View user profile
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: OFFICIAL RIDE PENUTUP TAHUN V'KING - MARI MERIAHKAN   Tue Oct 30, 2007 2:13 pm

apa wan???? org baru???? jgn bg aku buh penendang tikus ujung2 tahun ni wan... ekekekekekeke...... lol! lol! lol! lol! lol!
Back to top Go down
View user profile
a w o i
roadkill
roadkill


Number of posts : 148
Location : Serdang * Bangi * Subang
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: OFFICIAL RIDE PENUTUP TAHUN V'KING - MARI MERIAHKAN   Wed Oct 31, 2007 4:07 pm

wan..ko ni beli jual beli jual beli jual..
hehehe...
mcm aku gak..
ada untung x?
huhuhu
Back to top Go down
View user profile
cikguzam
prospect
prospect


Number of posts : 6
Registration date : 18/10/2007

PostSubject: Re: OFFICIAL RIDE PENUTUP TAHUN V'KING - MARI MERIAHKAN   Wed Oct 31, 2007 6:04 pm

Penutyup ride 2007?... lepas tu .... tak yah ride le....? Sad
Back to top Go down
View user profile
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: OFFICIAL RIDE PENUTUP TAHUN V'KING - MARI MERIAHKAN   Wed Oct 31, 2007 6:12 pm

utk thn 07... pastu citer lain cikgu wei......! tp, kalau aku... RIDE HARD OR STAY HOME....!
Back to top Go down
View user profile
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: OFFICIAL RIDE PENUTUP TAHUN V'KING - MARI MERIAHKAN   Wed Oct 31, 2007 6:20 pm

CAKAP BANYAK X GUNA BRO.... CEPAT LIST NAMA SAPER NAK JOIN...!

tulis cepat :::::::::
1. Lee Lanun Troopers @ Wak Sonto @ Jay Jay...... pirat
2.???
3.???
4.???
Back to top Go down
View user profile
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: OFFICIAL RIDE PENUTUP TAHUN V'KING - MARI MERIAHKAN   Wed Oct 31, 2007 6:41 pm

nak ride kemana nih.....air panas kuala kubu ke?
Back to top Go down
View user profile
safwan
roadkill
roadkill


Number of posts : 233
Location : kg kapten kapal
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: OFFICIAL RIDE PENUTUP TAHUN V'KING - MARI MERIAHKAN   Thu Nov 01, 2007 8:03 am

~ a w o i ~ wrote:
wan..ko ni beli jual beli jual beli jual..
hehehe...
mcm aku gak..
ada untung x?
huhuhu

tak kira lagi la awoi...hehehe... king
Back to top Go down
View user profile
mrtezz



Number of posts : 2
Registration date : 05/09/2007

PostSubject: Re: OFFICIAL RIDE PENUTUP TAHUN V'KING - MARI MERIAHKAN   Thu Nov 01, 2007 10:45 am

Assalamualaikum,

Xciting proposal...

Nak gak join ni..kut takde ape2 aralla... Rolling Eyes

Kut jadi...den tunggu kek Tol Senawang jer....
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: OFFICIAL RIDE PENUTUP TAHUN V'KING - MARI MERIAHKAN   Today at 1:37 am

Back to top Go down
 
OFFICIAL RIDE PENUTUP TAHUN V'KING - MARI MERIAHKAN
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 5Go to page : 1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Konvoi Teluk Batik Perak
» Ucapan Selamat & Salam Perayaan
» Ride to Cameron Highlands on Chinese New Year!
» Report Ride ke Pengkalan Balak, Melaka.

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
V'Kings Community :: Pengumuman Ride dan Report-
Jump to: