V'Kings Community

This forum is created by NOLANE for the V'Kings MC community.
 
HomeGalleryPortalCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Sat Oct 18, 2008 6:27 am by Admin

» Kuala Lumpur Bike Week '08
Sat Oct 18, 2008 12:49 am by amd_v535

» SAMBUTAN RUMAH TERBUKA MUAR BIKERS
Fri Oct 17, 2008 1:34 pm by nolane

» V'kings Sembang-Sembang
Fri Oct 17, 2008 1:24 pm by nolane

» KENKAWAN DAH UPGREADE MOTOT
Fri Oct 17, 2008 1:22 pm by nolane

» RIDE KE PENANG AMBIL CBX HASIM SABTU INI..
Wed Oct 15, 2008 6:14 pm by EvilPenguin

» BERITA HARI INI / TODAY'S NEWS.
Wed Oct 15, 2008 3:46 pm by nolane

» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Tue Oct 14, 2008 8:23 pm by Admin

» OPEN HOUSE
Tue Oct 14, 2008 12:21 pm by a w o i

» Helmet kura-kura diharamkan
Sat Oct 11, 2008 7:34 am by Nabil

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum

Share | 
 

 Ride Escort Ah Ho ke Ijok

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3  Next
AuthorMessage
Batin
roadkill
roadkill


Number of posts : 217
Location : Sentulrion
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Ride Escort Ah Ho ke Ijok   Mon Nov 12, 2007 12:33 am

A'kum dan Salam Sejahtera.
Terlebih dahulu saya mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan 'Selamat' kepada semua ahli Vkings yg berada di Malaysia dan juga luar negara. Semoga anda semua berada dalam keadaan harmony jiwa dan raga.

Tujuan thread ini adalah untuk menyampaikan hajat kawan kita AH HO.
Ah Ho iaitu adik kepada Ahfatt (mechanic popular Vkings) amat berbesar hati memohon agar Vkings dapat menyempurnakan hajatnya. Beliau ingin Vkings escort dia ke Ijok untuk mengambil isterinya ke KL pada 17/11/07 (Sabtu).

Sesiapa yg berkesempatan silalah bubuh nama pada list di bawah agar kita dapat tunaikan hajat si Ah Ho ni. Lagipun ini peluang kita untuk buat kerja amal pada rakan dan seterusnya peluang untuk kita ride ramai2 lagi.

Mission: Escort Bridegroom
Destination: Ijok, Selangor
RV Point: Kedai Ahfatt
Time: 7.30am
Date: 17 Nov 2007


Name list:
1.Sky7777
2.Lee Lanun (Nyalaaannnn)
3.Batin
4.
5.


(Kasi tambah nama dlm ini list...ok)
Back to top Go down
View user profile
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: Ride Escort Ah Ho ke Ijok   Mon Nov 12, 2007 8:17 am

tocheh....ah ho...tocheh.... wa mintak manyak-manyak sorii ah ho...wa tatak dapat escot lu....wa ada hal itu hari la ah ho........
Back to top Go down
View user profile
nolane
Admin
Admin


Number of posts : 353
Age : 30
Location : Old Klang Road
Registration date : 12/08/2007

PostSubject: Re: Ride Escort Ah Ho ke Ijok   Mon Nov 12, 2007 9:27 am

wa mau ikut tapi tarak moto.... waaa.......Sad Sad Sad
Back to top Go down
View user profile http://www.lanunbikerz.com/
samson
roadkill
roadkill


Number of posts : 119
Location : OUG
Registration date : 17/10/2007

PostSubject: Re: Ride Escort Ah Ho ke Ijok   Mon Nov 12, 2007 9:57 am

Batin wrote:
A'kum dan Salam Sejahtera.
Terlebih dahulu saya mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan 'Selamat' kepada semua ahli Vkings yg berada di Malaysia dan juga luar negara. Semoga anda semua berada dalam keadaan harmony jiwa dan raga.

Tujuan thread ini adalah untuk menyampaikan hajat kawan kita AH HO.
Ah Ho iaitu adik kepada Ahfatt (mechanic popular Vkings) amat berbesar hati memohon agar Vkings dapat menyempurnakan hajatnya. Beliau ingin Vkings escort dia ke Ijok untuk mengambil isterinya ke KL pada 17/11/07 (Sabtu).

Sesiapa yg berkesempatan silalah bubuh nama pada list di bawah agar kita dapat tunaikan hajat si Ah Ho ni. Lagipun ini peluang kita untuk buat kerja amal pada rakan dan seterusnya peluang untuk kita ride ramai2 lagi.

Mission: Escort Bridegroom
Destination: Ijok, Selangor
RV Point: Kedai Ahfatt
Time: 7.30am
Date: 17 Nov 2007


Name list:
1.Sky7777
2.Lee Lanun (Nyalaaannnn)
3.Batin
4.
5.


(Kasi tambah nama dlm ini list...ok)

Saya takle conpirm lagi da, sbb sabtu ni ada downhill race(mountain bike). kalu cancel race tu bleh la i join.
Back to top Go down
View user profile http://vkings.crazy4us.com
Bulk23
roadkill
roadkill


Number of posts : 330
Age : 71
Location : Ipoh - KL - Ipoh
Registration date : 15/08/2007

PostSubject: Re: Ride Escort Ah Ho ke Ijok   Mon Nov 12, 2007 3:48 pm

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.
Terlebih dahulu saya mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan 'Selamat' kepada semua ahli Vkings yg berada di Malaysia dan juga luar negara. Semoga anda semua berada dalam keadaan harmony jiwa dan raga.

Tujuan thread ini adalah untuk menyampaikan hajat kawan kita AH HO.
Ah Ho iaitu adik kepada Ahfatt (mechanic popular Vkings) amat berbesar hati memohon agar Vkings dapat menyempurnakan hajatnya. Beliau ingin Vkings escort dia ke Ijok untuk mengambil isterinya ke KL pada 17/11/07 (Sabtu).
Sesiapa yg berkesempatan silalah bubuh nama pada list di bawah agar kita dapat tunaikan hajat si Ah Ho ni. Lagipun ini peluang kita untuk buat kerja amal pada rakan dan seterusnya peluang untuk kita ride ramai2 lagi.

Mission: Escort Bridegroom
Destination: Ijok, Selangor
RV Point: Kedai Ahfatt
Time: 7.30am
Date: 17 Nov 2007


Name list:
1.Sky7777
2.Lee Lanun (Nyalaaannnn)
3.Batin
4.samson(TBC)
5.dinBateri
6.Bulk(TBC)
7.Safwan
8.fizan
9.eddyanubis
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.

(Kasi tambah nama dlm ini list...cepat-cepat,ini barang tengah panas nih)
Back to top Go down
View user profile
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: Ride Escort Ah Ho ke Ijok   Mon Nov 12, 2007 4:17 pm

WAKAKAKAKAKA...AKU I MEMANG TAK YAH TULIS NAMA BILA RIDE.....ADA JER TUKANG TULIS NAMA AKU..... cheers cheers cheers cheers
Back to top Go down
View user profile
skinniekids
trusted prospect
trusted prospect


Number of posts : 39
Age : 32
Location : KaeL
Registration date : 18/08/2007

PostSubject: Re: Ride Escort Ah Ho ke Ijok   Mon Nov 12, 2007 6:02 pm

adoi..........ada shot on the same day also ler.........
tak boleh join
lol!
Back to top Go down
View user profile http://www.camworkphoto.com
AndyJoe
roadkill
roadkill


Number of posts : 111
Age : 31
Location : kota damansara
Registration date : 14/08/2007

PostSubject: Re: Ride Escort Ah Ho ke Ijok   Mon Nov 12, 2007 7:46 pm

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.
Terlebih dahulu saya mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan 'Selamat' kepada semua ahli Vkings yg berada di Malaysia dan juga luar negara. Semoga anda semua berada dalam keadaan harmony jiwa dan raga.

Tujuan thread ini adalah untuk menyampaikan hajat kawan kita AH HO.
Ah Ho iaitu adik kepada Ahfatt (mechanic popular Vkings) amat berbesar hati memohon agar Vkings dapat menyempurnakan hajatnya. Beliau ingin Vkings escort dia ke Ijok untuk mengambil isterinya ke KL pada 17/11/07 (Sabtu).
Sesiapa yg berkesempatan silalah bubuh nama pada list di bawah agar kita dapat tunaikan hajat si Ah Ho ni. Lagipun ini peluang kita untuk buat kerja amal pada rakan dan seterusnya peluang untuk kita ride ramai2 lagi.

Mission: Escort Bridegroom
Destination: Ijok, Selangor
RV Point: Kedai Ahfatt
Time: 7.30am
Date: 17 Nov 2007

Name list:
1.Sky7777
2.Lee Lanun (Nyalaaannnn)
3.Batin
4.samson(TBC)
5.dinBateri
6.Bulk(TBC)
7.Safwan
8.fizan
9.eddyanubis
10. ANDY
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.

(Kasi tambah nama dlm ini list...cepat-cepat,ini barang tengah panas nih)
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/andyjoe85
Batin
roadkill
roadkill


Number of posts : 217
Location : Sentulrion
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: Ride Escort Ah Ho ke Ijok   Mon Nov 12, 2007 10:32 pm

Hello kengkawan semua....petang tadi aku jumpa Ah Ho...dia minta kita confirm pergi ride ke Ijok pada hari Khamis sebab dia nak order kuih dan sebagainya untuk kita. Angpow juga ada kemungkinan besar disediakan. cheers.

Marilah memeriahkan ride nih.

P.s. Kahwin biar sekali, beromance byk kali takpe...
Back to top Go down
View user profile
AndyJoe
roadkill
roadkill


Number of posts : 111
Age : 31
Location : kota damansara
Registration date : 14/08/2007

PostSubject: Re: Ride Escort Ah Ho ke Ijok   Tue Nov 13, 2007 12:38 am

P.s. Kahwin biar sekali, beromance byk kali takpe... <-- aku suka ayat ini...
lol! lol!
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/andyjoe85
Jimmy Sell
marshall
marshall


Number of posts : 70
Age : 43
Registration date : 14/08/2007

PostSubject: Re: Ride Escort Ah Ho ke Ijok   Tue Nov 13, 2007 8:50 am

Mission: Escort Bridegroom
Destination: Ijok, Selangor
RV Point: Kedai Ahfatt
Time: 7.30am
Date: 17 Nov 2007

Name list:
1.Sky7777
2.Lee Lanun (Nyalaaannnn)
3.Batin
4.samson(TBC)
5.dinBateri
6.Bulk(TBC)
7.Safwan
8.fizan
9.eddyanubis
10. ANDY
11. Jimmy73
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.

(Kasi tambah nama dlm ini list...cepat-cepat,ini barang tengah panas nih)
Back to top Go down
View user profile
tcleo13
marshall
marshall


Number of posts : 80
Location : Setapak, KL
Registration date : 14/08/2007

PostSubject: Re: Ride Escort Ah Ho ke Ijok   Tue Nov 13, 2007 10:56 am

Sad Boleh minta Ah Ho postpone lain hari tak....hmmmm.....memang minat nak join TAPI kat oversea, Ahad petang baru balik........hmmmmmm.....sedih Sad Sad Sad
Back to top Go down
View user profile
nolane
Admin
Admin


Number of posts : 353
Age : 30
Location : Old Klang Road
Registration date : 12/08/2007

PostSubject: Re: Ride Escort Ah Ho ke Ijok   Tue Nov 13, 2007 11:07 am

aku nak gi tapi nak tumpang sape ek? moto takde nih.....
Back to top Go down
View user profile http://www.lanunbikerz.com/
samson
roadkill
roadkill


Number of posts : 119
Location : OUG
Registration date : 17/10/2007

PostSubject: Re: Ride Escort Ah Ho ke Ijok   Tue Nov 13, 2007 11:10 am

nolane wrote:
aku nak gi tapi nak tumpang sape ek? moto takde nih.....

Kalu i takle pi hang bleh guna motot i nolane kalu u tak kisah moto i under power.kekekee
Back to top Go down
View user profile http://vkings.crazy4us.com
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: Ride Escort Ah Ho ke Ijok   Tue Nov 13, 2007 11:17 am

pergh...abg samson memang baik laaaaa.... cheers cheers cheers
Back to top Go down
View user profile
nolane
Admin
Admin


Number of posts : 353
Age : 30
Location : Old Klang Road
Registration date : 12/08/2007

PostSubject: Re: Ride Escort Ah Ho ke Ijok   Tue Nov 13, 2007 11:19 am

nak pi amik tu yg maleh tu kalau lu punya umah kat sentul takpe larrrr.....
Back to top Go down
View user profile http://www.lanunbikerz.com/
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: Ride Escort Ah Ho ke Ijok   Tue Nov 13, 2007 11:21 am

BANYAK SONGEH TUL TUAN TANAH NI.....KEKEKEKEKE....
Back to top Go down
View user profile
Bulk23
roadkill
roadkill


Number of posts : 330
Age : 71
Location : Ipoh - KL - Ipoh
Registration date : 15/08/2007

PostSubject: Re: Ride Escort Ah Ho ke Ijok   Tue Nov 13, 2007 12:10 pm

ari khamis ke?alamak...kantoi la pulok. Laughing
Back to top Go down
View user profile
samson
roadkill
roadkill


Number of posts : 119
Location : OUG
Registration date : 17/10/2007

PostSubject: Re: Ride Escort Ah Ho ke Ijok   Tue Nov 13, 2007 12:16 pm

Bulk23 wrote:
ari khamis ke?alamak...kantoi la pulok. Laughing
ooi bulk ari khamis apa jadah nya... ari sabtu, sutarday la....elephant
Back to top Go down
View user profile http://vkings.crazy4us.com
Bulk23
roadkill
roadkill


Number of posts : 330
Age : 71
Location : Ipoh - KL - Ipoh
Registration date : 15/08/2007

PostSubject: Re: Ride Escort Ah Ho ke Ijok   Tue Nov 13, 2007 12:22 pm

bukanke 17hb tu ari khamis?
ooooooooooo....aku salah tengok kalendar daaa.
Back to top Go down
View user profile
safwan
roadkill
roadkill


Number of posts : 233
Location : kg kapten kapal
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: Ride Escort Ah Ho ke Ijok   Tue Nov 13, 2007 12:27 pm

oi geng escort 7.30 pagi ker????
Back to top Go down
View user profile
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: Ride Escort Ah Ho ke Ijok   Tue Nov 13, 2007 12:31 pm

WEI GENGS..! KOMPROMI BETUL2! JGN JANJI MANISMU JERK....GENG2 VKINGS NIH..AKU DAH MASAK SGT KALAU TIMER DIAORG... SENDIRI MAU INGAT LA WEI!!! drunken Sleep drunken
Back to top Go down
View user profile
azimniit
trusted prospect
trusted prospect


Number of posts : 48
Registration date : 04/10/2007

PostSubject: Re: Ride Escort Ah Ho ke Ijok   Tue Nov 13, 2007 12:52 pm

Aku pi juga... Lee nanti hang gerak pi kedai ahfat... tepon aku ... kita nak jumpa kat mana nie....
Back to top Go down
View user profile
Jimmy Sell
marshall
marshall


Number of posts : 70
Age : 43
Registration date : 14/08/2007

PostSubject: Re: Ride Escort Ah Ho ke Ijok   Tue Nov 13, 2007 1:32 pm

safwan budak baik wrote:
oi geng escort 7.30 pagi ker????


Pegi Ijok ikut Jalan mana? Kalo ikut Guthrie Express Way dari NKVE & Bukit Jelutong, I bole join direct dari rumah, tak perlu turun KL kemudian pusing balik lagi...
Back to top Go down
View user profile
amd_v535
roadkill
roadkill


Number of posts : 146
Age : 37
Location : Ampang, Lembah Jaya Utara
Registration date : 09/11/2007

PostSubject: Re: Ride Escort Ah Ho ke Ijok   Tue Nov 13, 2007 2:29 pm

tcleo13 wrote:
Sad Boleh minta Ah Ho postpone lain hari tak....hmmmm.....memang minat nak join TAPI kat oversea, Ahad petang baru balik........hmmmmmm.....sedih Sad Sad Sad

avatar ko tu mengoda kalbu ku..........aaarrrrgggghhhhhh!!!!!.........kasi tukar lerr ....tak tahan nie.........
Back to top Go down
View user profile http://www.soulbikers.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Ride Escort Ah Ho ke Ijok   Today at 1:42 am

Back to top Go down
 
Ride Escort Ah Ho ke Ijok
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 3Go to page : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Ride to Cameron Highlands on Chinese New Year!
» Report Ride ke Pengkalan Balak, Melaka.

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
V'Kings Community :: Pengumuman Ride dan Report-
Jump to: